Homepage > Kundservice

Behöver du hjälp? +31 (0)40-7113001

Kundservice

Du kommer att bli hjälpt av vår kundtjänst på engelska och tyska
 • Allmänt

  Måste jag lägga till extra centimeter vid beställningen?

  Generellt rekommenderar vi att du anger det inre måttet för din stol eller soffa. Ett undantag är mjuka dynor.

  Rektangulära dynor: Används ofta som sitt- och ryggdyna. Obs! När det gäller ryggdynor ska du inte glömma att dra ifrån sittdynans höjd från ryggdynans höjd, och lägga till de cm som dynan eventuellt ska sticka upp ovanför ryggstödet.

  Olika sidor: En dyna med 1 sned sida (den kan användas både till höger och vänster genom att vrida dynan horisontellt), används ofta som ryggdyna i en hörnsoffa. Obs! Glöm inte att dra ifrån tjockleken hos den ena dynan från den andra dynan.

  Trapetsformad: En dyna med sneda kanter på 2 sidor. Dynans höjd mäts som sittdjupet i mitten av dynan (mät alltså inte den sneda kanten).

  Halvrund: När du beställer dynor med halvrund form av oss kommer du få ett mejl efter beställningen med information om en mall. Det är en extra service som vi erbjuder våra kunder för att kopiera rundningen så noggrant som möjligt. Av erfarenhet vet vi nämligen att rundningar kan vara olika. Du får då göra en mall genom att täcka soffan eller stolen med tidningar eller silkespapper och skicka den till oss. På mallen kan du ange var blixtlåset ska vara. Vi kan också tillverka dynan utifrån de införda måtten men vi kan då inte garantera att dynans rundning blir rätt.

  Rund: Mått utifrån din diameter. Obs! När Øcm är större eller lika med bredden hos det valda tyget blir det en extra söm på dynan. Om dynan är större (Øcm) än måtten nedan blir det en söm (i mitten av dynan).
  Cerdalon >156 cm
  Sunproof >146 cm
  Sunbrella Solids & Stripes >133 cm
  Sunbrella Natté >136 cm
  Flame >136 cm

  Mjuk dyna med en sidosöm: En prydnadskudde. Denna dyna buktar inåt (upptill, nedtill och på sidorna) och utåt i mitten. De angivna måtten kommer att tillverkas enligt följande.

  Mjuk dyna med mellandel eller dubbel kantsöm: En rektangulär dyna med flockstoppning. De angivna måtten kommer att tillverkas enligt följande.

  Tänk på att en dyna inte är en träplanka som du kan såga till rätt storlek. Dynorna tillverkas för hand och kan alltså avvika lite grann mellan det beställda och levererade måttet. Vi gör självklart vårt yttersta för att tillverka dina dynor så exakt som möjligt. Marginalen som utförandet ska hålla sig inom är 1 cm (- / +) per 100 cm dyna.

 • Hur mäter jag dynor till soffan?

 • Finns det en maximal storlek för en dyna?

  I princip finns det ingen maximal storlek men vi rekommenderar vissa maximala mått för att uppnå snyggast resultat avseende form och fasthet:

  Fast dyna: Maximal längd 200 cm - 220 cm. Om dynan är längre finns en risk för att den inte längre ser lika fast ut. I tyget finns nämligen lite stretch som gör att små veck kan uppstå om dynan är för lång. Vecken kan dock slätas ut.

  Mjuk dyna: Maximal rekommenderar längd 120 cm. Större dynor kommer att sjunka ihop så att du ofta måste trycka på dem och forma dem.

 • Vilken tjocklek får min mjuka dyna?

  Mjuka dynor med en sidosöm eller kantsöm: Denna prydnadskudde är inte lika tjock överallt. Kudden är tjockare i mitten än i hörnen. Använd kuddens mittpunkt som mätpunkt. Kuddens mittpunkt kommer att få ungefär det mått du anger. Obs! Ju större en kudde är desto mer kan den avvika från det angivna formatet.

  Mjuk dyna med en mellandel eller en dubbel kantsöm: Dessa dynor är mer stabila i måtten. De är rektangulära och den angivna tjockleken är tjockleken hos mellandelen. Kanten som sitter runt dynan är den tjocklek som du anger i beställningen. Dynan fylls med flockstoppning vilket gör att mitten kan bli tjockare (cirka 20-25 cm) beroende på vilket format du beställer. Obs! Ju större en dyna är desto mer kan den avvika från det angivna formatet.

 • Kan jag låta tillverka dynan i en annan form?

  Vi kan tillverka (nästan) alla former med hjälp av en ritning, mall, skiss eller beskrivning via telefon. Fråga gärna om vilka möjligheter som finns.

 • Dynor med min logga/design

  Vi är rätta stället för detta! Vi kan sätta en logga på dynorna som tryck eller brodyr (i 1 eller flera färger). Dessutom kan vi trycka hela din design, alltså hela dynan i full color (på tyg som är lämpligt för utomhusbruk eller, om så önskas, inomhusbruk). Om du vill veta mer kan du kontakta oss för mer information.

Kontakt
Har du frågor? Vi hjälper dig gärna!
Du kommer att bli hjälpt av vår kundtjänst på engelska och tyska
Facebook Ställ din fråga via Facebook:
MyPilloo
Twitter Ställ din fråga via Twitter:
@123maatkussens
Företagsuppgifter
S&D partners
Leemskuilen 5
5563 CK Westerhoven
Nederländerna
Handelskammarnummer: 68992653
Momsregistreringsnummer: NL857679235B01
IBAN: NL42 RABO 0122 4826 54
Enkelt att sammanställa själv!
Lägsta pris-garanti
Leverans inom 15 arbetsdagar!